kompasser

Kompasser

Silva Race plate

Afløseren for de populære type 1 og 5 Jet pladekompasser som har ført O-løberne rundt i årevis. Af de mange forbedringer er den nye baseplade nok det mest markante. Lettere og anatomisk tilpasset hånden så den falder naturlig. Kompashuset er mindre og mere robust. En go' nyhed for dem som har det med at vælte rundt i terrænet. Huller til indtegning af cirkel og trekant er erstattet af en løs medfølgende plade som også ndeholder forskellige scalaer. Se billede. Kompasnålen er extrem hurtig og delvis gennemsigtig. Silva påstår, at det er verdens hurtigste nål. Silva har virkelig designet et helt igennem unikt kompas.

Se specs nedenfor.

 

Kr. 650,-

Silva Race plate med lup

Afløseren for de populære type 1 og 5 Jet pladekompasser som har ført O-løberne rundt i årevis. Af de mange forbedringer er den nye baseplade nok det mest markante. Lettere og anatomisk tilpasset hånden så den falder naturlig. Kompashuset er mindre og mere robust. En go' nyhed for dem som har det med at vælte rundt i terrænet. Huller til indtegning af cirkel og trekant er erstattet af en løs medfølgende plade som også ndeholder forskellige scalaer. Se billede nedenfor. Kompasnålen er extrem hurtig og delvis gennemsigtig. Silva påstår, at det er verdens hurtigste nål. Silva har virkelig designet et helt igennem unikt kompas. Luppen er en anelse mindre end forgængeren, men har en bedre forstørrelse.

Se specs nedenfor.

 

Kr. 650,-

Skabelon som medfølger til Silva Race

Plate med og uden lup

Specs for Silva Race Plate

Specs for Silva Race Plate lup/zoom

Silva Race Jet

Kompasnål er top-bund lejret, hvilket giver en stabil og hurtig nål. Magnet komprimeret og centreret for max balance.

Leveres med praktisk beskyttende etui. Forbedringer som sammen med gunstigerer priser gør dette kompas til dit primære valg. Kan leveres med lup. Til dato den bedste løsning vi har set. Læs nedenfor!

 

Findes til både venstre- og højre hånd. Lagerføres ikke.

 

Kr. 600,-

 

Til de forbrugere som ikke kan undvære afstandslinialerne på kompashuset, anbefales det at overveje et skift til Moscow kompasset (se nedenfor). Vi har gode erfaringer med Moscow kompasser, og tøver ikke med at anbefale dem.

 

Silva Race S Jet

 

Kompasnål er top-bund lejret, hvilket giver en stabil og hurtig nål. Magnet komprimeret og centreret for max balance.Det gennemprøvede Silva Spectra system gør aflæsning af kompas og retning ved høj fart unik.

Leveres med praktisk beskyttende etui. Forbedringer som sammen med gunstigerer priser gør dette kompas til dit primære valg. Kan leveres med lup. Til dato den bedste løsning vi har set. Læs nedenfor!

 

Leveres og lagerføres til højre hånd. Venstre hånds kompas i restordre hos Silva.

 

Kr. 600,-

 

Silva Race 360 Jet

Drejeligt kompashus. Kompasnål er top-bund lejret, hvilket giver en stabil og hurtig nål. Magnet komprimeret og centreret for max balance. Kan leveres med lup. Til dato den bedste løsning vi har set. Læs nedenfor!

Leveres med praktisk beskyttende etui. Forbedringer som sammen med gunstigerer priser gør dette kompas, for dig som ønsker drejeligt kompashus, til dit primære valg.

 

Leveres og lagerføres til både venstre- og højre hånd. Husk at angive ved bestilling!

 

Kr. 600,-

NOR Spectra

 

Silva har redesignet det populære 6 NOR Spectra og har derved opnået større gennemsigtighed med bedre kortlæsning til følge. Basepladen er nydesignet for at give bedre kontakt mellem tommel og og kort. Basepladens tykkelse er forøget hvilket giver et stærkere kompashus.

 

Leveres og lagerføres til både venstre- og højre hånd. Husk at angive ved bestilling!

 

Kr. 400,-

 

Til de forbrugere som ikke kan undvære afstandslinialerne på kompashuset (findes ikke på Silva tommel kompasserne) anbefales det at overveje et skift til Moscow kompasset (se nedenfor). Vi har gode erfaringer med Moscow kompasser, og tøver ikke med at anbefale dem.

Silva Race lup.

 

Passer til Race og NOR kompasser. Kan tilpasses tidligere Silva Spectra kompasser (6 Jet og 6 Nor). .

Vi tilpasser uden ekstra omkostninger: en del af Ullas unikke kompas service!

 

Ny funktionel design integrerer lup og kompas. Kompasetuiet rummer også luppen for sikker opbevaring. Mister du detaljerne på kortet så er dette løsningen. Luppen passer til både venstre - og højrehåndskompasser. Lup drejes i ønsket position. Luppens 2 tappe passer ned i de 2 huller i kompassets baseplade på Race kompasser hvilket giver en fortrinlig styring af luppen. Den bedste løsning vi har set til dato.

 

Kr. 450,-

66 OMC SPECTRA

 

Kompasset til den som vil mere i naturen. Lyn hurtig stabil nål lejret i top og bund. Kan benyttes som:

  • tommelkompas
  • armbåndskompas
  • til MTBO direkte monteret på kortpladen med dobbeltklæbende tape
  • kun fantasien sætter grænsen
  • mere

 

Giver en perfekt kontakt til kortet. Justerbar elastisk bånd for hånd montering som vist. Kompashus hvor man har hurtig dæmpning af nål og ekstrem stabilitet..

 

Tilbud Kr. 500,- (så længe lager haves)

 

 

Moscow 3 armbåndskompas

 

Samme kompashus og specifikationer som nednævnte Moscow 3 pladekompas. Leveres også med kompashus type Moscow 11 som omtalt nedenfor.

 

Et retningskompas. Velegnet til alle typer for friluftssport hvor man behøver en lynhurtig kompasretning, og hvor man ønsker kompasset på armen så hænderne er fri til andre funktioner. F.eks. MTBO o.l.

 

Armbåndskompas Type 3 Kr. 400,-

 

Armbåndskompas Type 9 Kr. 600,-

 

Armbåndskompas Type 11 Kr. 300,-

NYT Moscow Elite 9 kompas

 

Med nyt endnu hurtige stabiliseringssystem! Moscow kompasserne har altid været kendt for deres "hurtige nål". Det nye type 9 Elite kompas overgår dem alle i hurtighed og stabilitet. Drejeligt hus. Leveres til højre og venstrehånd i viste udførelser. Leveres også som armbåndskompas som vist overfor for type 3.

 

Kr. 600,-

 

Moscow 3 L/R tommel

 

Moscow kompasserne udmærker sig ved en "meget hurtig nål". Moscow 3 er nok lidt hurtige end de fleste grundet den smalle lette nål. Nålen er ophængt i top og bund og er derfor mindre følsom overfor skævstilling af kompasset. Tommelkompas med drejeligt hus. Her vist som L (venstre hånd). Leveres også med åben linial som vist for type 9. Se ovenfor!

 

Kan monteres med lup. Se nedenfor.

 

Bemærk: Leveres også som armbåndskompas. Se ovenfor. Ideelt til MTB-O og diverse Adventure Sports.

 

Kr. 400,-

 

Moscow 11 L/R tommel

 

Moscow kompasserne udmærker sig ved en "meget hurtig nål". Nålen på Moscow 11 er bredere og for nogle lettere synlig. Nålen er ophængt i top og bund og er derfor mindre følsom overfor skævstilling af kompasset. Tommelkompas med drejeligt hus. Et rigtigt godt og hurtig kompas. Her vist som R (højre hånd). Leveres også med åben linial som vist for type 9. Se ovenfor!

 

Kan monteres med lup. Se nedenfor.

 

Bemærk: Leveres også som armbåndskompas. Se ovenfor. Ideelt til MTB-O og diverse Adventure Sports.

 

Kr. 300,-

 

 

Moscow 3 plade

 

Moscow kompasserne udmærker sig ved en "meget hurtig nål". Nålen er ophængt i top og bund og er derfor mindre følsom overfor skævstilling af kompasset. Pladekompas med drejeligt hus. Et rigtigt godt kompas med en hurtigt nål.

 

Kr. 400,-

 

 

Moscow 11 plade

 

Moscow kompasserne udmærker sig ved en "meget hurtig nål". Nålen er ophængt i top og bund og er derfor mindre følsom overfor skævstilling af kompasset. Pladekompas med drejeligt hus og bred nål. Et rigtigt godt kompas med en hurtig nål..

 

Kr. 300,-

 

 

Lup Moscow

 

Svingbar. Kan monteres på Moscow type 3, 9 og 11.

Monteringsanvisning på billede 2 til venstre.

 

Kr. 180,-

Ranger

 

Erstatning for tidligere Silva type 3. Med forstørrelsesglas. Traditionel ophængt nål. Lille kompas med afrundet bagkant, der gør kompasset ideelt som begynder/ungdoms kompas.

 

Se også kompassæt nederst på siden.

 

Kr. 200,-

Silva Field 1-2-3

 

Lille kompas med afrundet bagkant, der gør kompasset ideelt som begynder/ungdoms kompas. Traditionelt ophængt nål.

Vi har et antal løse kompasser, som vi sælger til nedenfor viste pris.

 

Kompasset indgår i Silvas undervisnings-/klubsæt. Se info nederst på siden.

 

Kr. 180,-

Silva Kompaskuffert til 28 stk. Field 1-2-3 eller Ranger

 

Kr. 190,-

Silva Demo Kompas

 

Størrelse:25x37 cm

 

 

 

 

Kr. 150,-

 

Silva undervisnings-/klubsæt af 28 stk. Silva type Ranger i praktisk kuffert inkl. Stort Silva DEMO kompas

 

Kr. 5.200,-

Silva undervisnings/klubsæt af 28 stk. Silva type Field 1-2-3 i praktisk kuffert inkl. stort Silva DEMO kompas

 

Kr. 4.000,-