sko

VJ SPORT

Orienteringsskoen til Super motionisten og Eliten. Udviklet i de finske skove i orienteringsterræn for at give dig en skooplevelse og en sikkerhed uden sammenligning. Læs her hvis du er til svensk eller engelsk og få alle facts. 

VJ Integrator 17


Den nye generation af verdens mest populære orienteringssko. Helt nye stærkere overmaterialer.  Næsen er "syet" for bedre holdbarhed. Allrounder sko med en magisk pasform og stabilitet. Fantastisk stødabsorbering i hæl og forfod med KvamO. Fit Lock systemet sikrer dig en fabelagtig pasform og modvirker skridning. Forsynet med metaldupper i STAR udførelse. En stjerneformet femkantet pig som giver et bedre greb end tidligere kendte runde pigge. Få alle facts! Desværre fremmedsproget.


En komfortabel problemfri sko som passer de fleste fødder!


Dame læst str. 3 tom str. 7. Herre læst 7.5 tom 13.        Leveres også som High sko. Se nedenfor!


Lav vægt 295 gr. (str. 8).


Kr. 1.050,-

Bold 9  - nu med Kevlar


Bold 9 er, ligesom sin forgænger Bold 8, forsynet med en komplet ny sål. Den midterste sektion af sålen er nu tyndere hvilket resulterer i en 5 gram reduktion i  skoens total vægt. Sammenlagt giver det  dig den vidunderlige "race feeling"  til både træning og konkurrence. Placeringen af  den flerkantede VJ  stjerne pig er optimeret for at modvirke uønskede skridninger. Overmateriale i Kevlar for optimal styrke og beskyttelse. Knopsål med VJ stjerne pigge. 2 ekstra pigge under midtersålen. En tynd plade indlagt i forfoden giver mere stabilitet i ujævnt terræn. Generelt smallere læst!


Bold når det skal gå stærkt, og du vil ha maximal slidstyrke og beskyttelse!


Dame læst str.  3-7 . Herre læst str.  7.5-12


Ekstra lav vægt 245 gr. (str. 8)


Kr. 1.050,-

VJ IROCK 2


Er du til O-løb "uden pigge", Cross løber eller til X-Treme running så kan du slet ikke undvære denne sko.  Knobsålen fremstilet i  Butyl gummi som giver et fremragende fæste i terræn. Det tætteste man kommer en pig sko men altså uden pig.  Ingen vandabsorbtion. Schoeller®-Keprotec® overmateriale tilpassser sig din fod som en sok. Sammenlagt med Fitlock snøringen giver det dig den bedst tænkelige styring i ujævn terræn. Vel at mærke i hele fodens længde.


 

Virkelig en unik sko. Forgængeren Irock 1 har høstet mange roser fra brugerne.


Bemærk: Letvægtssko 240 gr. (str. 8), og den bliver ikke væsentlig tungere om du så krydser kanalen!


Leveres fra str. 4.5 t.o.m. str. 11


Man får helt enkelt lyst til, at løbe banen en gang til med den sko på fødderne. Læs mere!


Kr. 1.000,-

VJ Falcon


Klassisk i alle detaljer med bred læst og højere vrist. Til dig som vil ha' en "bred" sko. Ekstra god hælstyring for tungere løbere.   


Fantastisk stødabsorbering i hæl og forfod med KvamO. Fit Lock systemet sikrer dig en fabelagtig pasform og modvirker skridning. Forsynet med metaldupper i STAR udførelse. En stjerneformet femkantet pig som giver et bedre greb end tidligere kendte runde pigge. Få alle facts! Desværre fremmedsproget.


Lav vægt 300 gr (str. 8). Leveres fra str. 6 t.o.m. str 11


Vi er så glad for Falcon,  fordi den  gi'r vores kunder,  som ønsker en bred sko og  har høj vrist, en helt ny O-sko fornemmelse.


Kr. 1.000,-

VJ Integrator High 4


Basis skoen er den nye generation af verdens mest populære orienteringssko. Helt nye stærkere overmaterialer.  Næsen er "syet" for bedre holdbarhed. Allrounder sko med en magisk pasform og stabilitet. Fantastisk stødabsorbering i hæl og forfod. Fit Lock systemet sikrer dig en fabelagtig pasform og modvirker indv. skridning. Forsynet med metaldupper i STAR udførelse. En stjerneformet femkantet pig som giver et bedre greb end tidligere kendte runde pigge.


Smallere læst str. 3 tom str. 7. Herre læst 7.5 tom 13. Vægt 325 gram (str. 8)

 

Kr. 1.150,-

Diverse:


Indlægssål Kr. 45,-


Snørebånd Kr. 15,-