lamper

Møller Sport

Leverandør til orienteringsidrætten og danske O-løbere i 34 år

Lamper og batteriseler

Vort lampeprogram henvender sig til den kvalitetsbeviste bruger, som ikke vil gå i sort midt på natten uanset om det foregår til fods i skoven, på MTB, ski eller 5 km inde i jordens indre. Eller man bare står og har en kedelig punktering i mørke. Vi kaster os ikke ud i en masse typer og modeller som reelt kun gør det vanskeligt at vurdere behovet. De typer vi har valgt at tilbyde, dækker erfaringsmæssigt 99% af behovet til en fornuftig pris.

 

Vi har lavet en indledende tekst "Hvad betyder Lumen for mig og den lampe som jeg investerer i?".

 

Læs også om de tanker som vores lampeleverandør Silva har gjort sig om lamper og deres funktionalitet. Spændende og nyttig læsning før du vælger lampe. Klik på billedet!

SILVA Exceed 2XT multilampe

 

Du har ikke set eller oplevet det ultimative i lys, "Silva Intelligent Light" en teknik med en lysdistribution som kombinerer et bredt lysbælte (perifert) med et kernelys med langtrækkende virkning, før du har set og læst om denne helt unikke multiatlet lampe. Orientering, MTB, løbetræning generelt, rulleski og langrend. Eller bare sikkerhed i bilen!

  • boost mode 2000 lumen - spare mode 80 lumen som giver op til 60 timers brændtid
  • 4 lys modes tilpasset den individuelle sport med search mode og blink.
  • Lysafstande kan sættes til 175m, 100m eller 40m.
  • Hjelmfæste, MTB-styr fæste, hen over hovedet bånd m. velcrolås, forlængerledning og lader inkluderet.
  • USB 9.9 Ah genopladeligt Li-ion batteri m. ladeindikator i velcro wrap til montering i sele, bælte eller på cykel. Mål 6.5 x 7.5 x 4.5cm. Vægt 355 gr.
  • Brændtid op til 60 timer. Blink varsel ved 15% resttid. Skifter automatisk til reserve mode. Giver dig mindst 1 times lys på hjemvejen.
  • Lampe 149 gr.
  • Toppen af alle lamper!

 

Kr. 2.900,-

Udsolgt!

Klik igennem billedgalleriet for diverse komponenter som alle medfølger

Silva Trail Speed X

 

En opgraderet version af Trail Speed med en USB opladningsfunktion og et endnu bedre lys på 500 lumen.

Trail Speed X er designet til den målbeviste O-løber, løber, langrendsløber, cyklist og multiatlet. De 2 high power LED's forsyner dig med SILVA Intelligent Light®.

Trail Speed X har en markant stor on/off knap. Let opererbar. Selv med handsker på. Forsynet med batteriovervågning som giver blink ved rest kapacitet på ca. 20%. Så ender du ikke op i total mørke!

 

Silva Intelligent light: En teknik med en lysdistribution som kombinerer et bredt lysbælte (perifert) med et kernelys med langtrækkende virkning. 4 lyskombinationer: Blink, Max, Min, Wide.

 

Pakken består af lampe, pandebånd med diverse ledningsføringer, forlængerkabel, højtydende 0,9 Ah genopladelig LiPo USB batteripakke, hjelmholder og MTB styr holder. Se nedenfor.

 

Kr. 1.450,-

Udsolgt!

OL Tech selen BCL12

 

Ekstra let batterisele. Passer til de fleste batteristørrelser. Batterilomme på ryggen. Mål på lommen 14x7x4cm (højdexbreddexdybde). Lomme med lynlås over batterilommen til eksempelvis reservelampe. Spændet foran har indbygget fløjte for nødsituationer. Der findes desuden 4 reflekser på forsiden af selen.

 

Vægt 190 gram

 

Et godt køb!

 

Kr. 220,-

 

 

Batterisele Silva 2011 Harness

 

Letvægtssele til alsidig brug. Passer til alle kendte batterityper. Dog ikke til Silva 9.9Ah Li-ion batteri.

 

Vægt 200 gram

 

Kr. 290,-

 

Diverse reservedele til lamper og batterier

 

Halogenpære (6W, 10W, 20W) kr. 50,-

 

Molex lampestik (han eller hun) kr. 15,-