lamper

Møller Sport

Leverandør til orienteringsidrætten og danske O-løbere i 32 år

Lamper og batteriseler

Vort lampeprogram henvender sig til den kavlitetsbeviste bruger, som ikke vil gå i sort midt på natten uanset om det foregår til fods i skoven, på MTB, ski eller 5 km inde i jordens indre. Eller man bare står og har en kedelig punktering i mørke. Vi kaster os ikke ud i en masse typer og modeller som reelt kun gør det vanskeligt at vurdere behovet. De typer vi har valgt at tilbyde, dækker erfaringsmæssigt 99% af behovet til en fornuftig pris.

 

Vi har lavet en lille indledende tekst "Hvad er Lumen" som kan være gavnlig at læse før man studerer produkterne. Hvis du allerede besidder denne viden, så spring teksten over.

 

Hvad er Lumen og hvad er et Li-ion batteri?

Silva TYTO

 

Hvid til front og rød til bag. Blink eller konstant lys. 3xLED lys. 2x batterier CR2032 medfølger.

Universal clip montering på beklædning, rygsæk eller eks. panlampe/pandebånd. Velcro strap medfølger til MTB/cykel styr eller sadelpind eller???. Hvad med hundens halsbånd?

Batterilevetid: Blink 100 timer - konstant 25 timer.

Vægt 12 gram.

 

Kr. 80,- pr. stk

Kr. 150,- pr. sæt (rød-hvid)

SILVA Exceed X multilampe

 

Du har ikke set eller oplevet det ultimative i lys før du har set og læst om denne helt unikke multiatlet lampe. Orientering, MTB, løbetræning generelt, rulleski og langrend. Eller bare sikkerhed i bilen!

  • 1300/1600 lumen.
  • 4 lys modes tilpasset den individuelle sport med search mode og blink.
  • Lysafstande 120m (run), 140m: (XC ski), 160m (MTB), 180m (Search mode)
  • Hjelmfæste, MTB-styr fæste, forlængerledning og lader inkluderet
  • USB 3,3Ah genopladeligt Li-ion batteri m. ladeindikator i velcro wrap
  • Brændtid op til 3,5 time. Varsel ved 25% resttid. Varsel ved lav batteri.
  • Lampe 149 gr

 

Kr. 2.350,-

Lys som passer til din sport og din træning.

  • Lysafstande 120m (run), 140m: (XC ski), 160m (MTB), 180m (Search mode)

Silva Trail Speed

 

En extrem let (62 gram) og kompakt lampe med et rigtig godt lys på 400 lumen, 85 meter i lyslængde, til O-løberen, løberen, skiløberen, MTB' og andre aktive som træner og dyrker deres idræt i mørke.

 

Lampeenheden er fremstillet i aluminium for optimal køling. To high power LEDs forsyner dig med Silva Intelligent Light® – lys hvor du behøver det, og når du behøver det. 4 x AA batterier i en extern batteriholder kan du ha' i lommen eller på din MTB. Trail Speed har en stor on/off knap som er let at betjene selv med handsker på. Forsynet med batteriovervågning som giver blink ved rest kapacitet på ca. 20%. Så ender du ikke op i total mørke!

Silva Intelligent light: En teknik med en lysdistribution som kombinerer et bredt lysbælte (perifert) med et kernelys med langtrækkende virkning. 4 lyskombinationer: Blink, Max, Min, Wide.

Pakken består af lampe, pandebånd med diverse ledningsføringer, forlængerkabel, batteriholder til

4 stk AA batterier, selvklæbende hjelmholder og MTB styr holder.

 

Kr. 1.100,-

Løsningen med 4 stk. standard AA batterier, som du køber overalt, er en fortrinlig løsning hvis du kun benytter din lampe periodisk. Genopladelige batterier dør hvis ikke de vedligeholdes og de er dyre at genanskaffe. Hvis de overhovedet kan skaffes. AA batterier fåes i en høj kapacitet version som gi'r mere brændtid. Vær opmærksom på dato mærkningen. Køb og benyt kun nyere batterier.

OL Tech selen BCL12

 

Ekstra let batterisele. Passer til de fleste batteristørrelser. Batterilomme på ryggen. Mål på lommen 14x7x4cm (højdexbreddexdybde). Lomme med lynlås over batterilommen til eksempelvis reservelampe. Spændet foran har indbygget fløjte for nødsituationer. Der findes desuden 4 reflekser på forsiden af selen.

 

Vægt 190 gram

 

Et godt køb!

 

Kr. 220,-

 

 

Batterisele Silva 2011 Harness

 

Letvægtssele til alsidig brug. Passer til alle kendte batterityper. Dog ikke til Silva 9.9Ah Li-ion batteri.

 

Vægt 200 gram

 

Kr. 290,-

 

Diverse reservedele til lamper og batterier

 

Halogenpære (6W, 10W, 20W) kr. 50,-

 

Molex lampestik (han eller hun) kr. 15,-