lumen

Møller Sport

Leverandør til orienteringsidrætten og danske O-løbere i 32 år

Vi informerer:

 

  • Watt contra Lumen.
  • Link til beskrivelse af batteritype Li-ion som benyttes i vort lampeprogram.
  • Filosofien bag Silvas lampeprogram

 

Watt contra Lumen:

Watt, som vi kender, måler den nødvendige energi for at kunne give ”lys”. Lumen angiver den afgivne mængde ”lys”.

 

Nogle eksempler på watt contra lumen:

  • 40 watt glødelampe = 450 lumen
  • 60 watt glødelampe = 800 lumen
  • 100watt glødelampe= 1600 lumen

 

Ovennævnte eksempler må tages som en generel rettesnor. Man finder mindre divergerende størrelser fra diverse oplysende kanaler. Formlerne for at omregne watt til lumen og omvendt er ret komplicerede, og skal derfor ikke gengives her. Er du til mere videnskab, så finder du formlerne på denne adresse: http://www.rapidtables.com/calc/light/how-lumen-to-watt.htm

 

Lumen er ikke nødvendigvis en størrelse som fortæller dig som forbruger, om det nu også er det rigtige produkt du har fat i. Det er langt mere vigtigt, at du koncentrerer dig om produktets anvendelighed til det/de formål som du har i tankerne. Silva lamperne i vort produktprogram er designet og fabrikeret alene med tanke på den aktive forbruger. Med en aktiv forbruger tænker vi på en person som dyrker sin idræt i et aktivt miljø primært udendørs og i al slags vejr. Det kunne f. eks. være orienteringsløb, løb generelt, MTB og MTBO, cykling generelt, rulleski og skiløb generelt osv. Med andre ord aktiviteter hvor der stilles krav til lampernes funktionalitet og sikkerhed.

 

Vort lampeprogram indeholder lamper med lys fra 400 lumen op til 1600 lumen (boost 2000 lumen) med en rækkevidde fra 90 meter op til 170 meter. Alle modeller har flere lystyrker og blink for optimal brug af batterikapacitet. Brændtider op til 60 timer. Lampevægt fra 62 gram. Se f. eks. hvor enkelt det er at flytte lampen fra hjelm til styr til pande for de nye Silva pandelamper.

 

Vores lampeleverandør Silva Sweden AB, Sverige har produceret outdoor udstyr siden 1933. Silva har gjort sig rigtig mange tanker omkring lamper og lampeudstyr. Spændende læsning som beviser vores påstand om kvalitet og funktionalitet.

 

Vi syntes selv, at vi har gjort det let og overskueligt. Hvis du gennemgår tekst og specs for diverse lampetyper, finder du helt sikkert lampen der tilfredsstiller dine krav enten du er O-løber, MTB' , adventure freak, huleforsker, ski- og eller rulleskiløber, jæger, sweisshundefører eller løber.

 

 

Go' fornøjelse, og har du behov for mere info, så send os venligst en mail.