sko

Orienteringsskoen til Super motionisten og Eliten. Udviklet i de finske skove under de mest krævende forhold for at give dig en skooplevelse og en sikkerhed uden sammenligning. Læs her hvis du er til svensk eller engelsk og få alle facts. 

Se tilbud Irock 2 nedenfor!

VJ Integrator 19


En ny og forbedret version af verdens mest populære orienteringssko. Nye stærkere overmaterialer, men sammenlagt lettere end sin forgænger. Allrounder sko til den seriøse O-løber. Fantastisk stødabsorbering i hæl og forfod med KvamO. Fit Lock snøresystemet smyger sig om din fod og giver dig en god kontrol med underlaget. Forsynet med 18 Carbon Carbide mangesidede Star pigge som sikrer udskridning bedre end tidligere kendte runde pigge. 


En meget komfortabel sko som passer de fleste fødder! Leveres også som High sko. Se nedenfor.


Leveres i halve numre fra str. 3 t.o.m. str. 12 + 13. Dame læst fra str. 3 tom str. 7. Herre læst 7.5 tom 13.        


Lav vægt 270 gr. (str. 8).


Kr. 1.050,-

VJ Integrator 17


Erstattes af ovenfor viste. En fantastisk O-sko som vi har haft ingen eller meget få problemer med.


Vi sælger ud af vores restlager til Kr. 890,-


  1. For restlager størrelser ring 4086 1996 eller send mail


En komfortabel problemfri sko som passer de fleste fødder!


Leveres også som High sko. Se nedenfor!


Lav vægt 295 gr. (str. 8).

Bold 9  - nu med Kevlar


Bold 9 er, ligesom sin forgænger Bold 8, forsynet med en komplet ny sål. Den midterste sektion af sålen er nu tyndere hvilket resulterer i en 5 gram reduktion i  skoens total vægt. Sammenlagt giver det  dig den vidunderlige "race feeling"  til både træning og konkurrence. Placeringen af  den flerkantede VJ  stjerne pig er optimeret for at m6666odvirke uønskede skridninger. Overmateriale i Kevlar for optimal styrke og beskyttelse. Knopsål med VJ stjerne pigge. 2 ekstra pigge under midtersålen. En tynd plade indlagt i forfoden giver mere stabilitet i ujævnt terræn. Generelt smallere læst!


Bold når det skal gå stærkt, og du vil ha maximal slidstyrke og beskyttelse!


Dame læst str.  3-7 . Herre læst str.  7.5-12


Ekstra lav vægt 245 gr. (str. 8)


Kr. 1.050,-

Irock-2-1
Irock-2-2
Irock-2-3
Irock-2-4
Irock-2-5
Irock-2-6

TILBUD - VJ IROCK 2


Er du til O-løb "uden pigge", Cross løber eller til X-Treme running så kan du slet ikke undvære denne sko.  Knopsålen fremstilet i  Butyl gummi som giver et fremragende fæste i terræn. Det tætteste man kommer en pig sko men altså uden pig.  Ingen vandabsorbtion. Schoeller®-Keprotec® overmateriale tilpassser sig din fod som en sok. Sammenlagt med Fitlock snøringen giver det dig den bedst tænkelige styring i ujævn terræn. Vel at mærke i hele fodens længde.

 

Virkelig en unik sko. Forgængeren Irock 1 har høstet mange roser fra brugerne.


Bemærk: Letvægtssko 240 gr. (str. 8), og den bliver ikke væsentlig tungere om du så krydser kanalen!


Leveres fra str. 4.5 t.o.m. str. 11


Man får helt enkelt lyst til, at løbe banen en gang til med den sko på fødderne.


Tilbud Kr. 850,-  (så længe lager haves)

VJ Falcon


Vi er så glad for Falcon,  fordi den  gi'r vores kunder,  som ønsker en bred sko og  har høj vrist, en helt ny O-sko fornemmelse.


Alle VJ skoens fortrinligheder er lagt ind i den nye Falcon. Nye stærkere overmaterialer, men sammenlagt lettere end sin forgænger. Fantastisk stødabsorbering i hæl og forfod med KvamO. Fit Lock snøresystemet smyger sig om din fod og giver dig en god kontrol med underlaget. Forsynet med 18 Carbon Carbide mangesidede Star pigge som sikrer udskridning bedre end tidligere kendte runde pigge.


Vægt 295 gr. (Str. 8)


Leveres i halve numre fra str. 4,5 t.o.m 12 + 13. Lagerføres ikke i alle størrelser.


Kr. 1.050,-


VJ Integrator High 5


Samme basissko som Integrator 2019 vist overfor, men højskaftet for at modvirke vrikninger og give stabil ankelstøtte. Let og enkel at tage på. Ingen besværlig tape. Løser de fleste ankelproblemer.


Nye stærkere overmaterialer, men sammenlagt lettere end sin forgænger. Fantastisk stødabsorbering i hæl og forfod med KvamO. Fit Lock snøresystemet smyger sig om din fod og giver dig en god kontrol med underlaget. Forsynet med 18 Carbon Carbide mangesidede Star pigge som sikrer udskridning bedre end tidligere kendte runde pigge. 


En meget komfortabel sko som passer de fleste fødder!


Leveres i halve numre fra str. 3 t.o.m. str. 12 + 13. Dame læst fra str. 3 tom str. 7. Herre læst 7.5 tom 13. 

Vi lagerfører normalt størrelser fra str. 7 - 7.5  til str. 10,5 - 11 .

     

Lav vægt 325gr. (str. 8).


Kr. 1.200,-

Diverse:


Indlægssål Kr. 45,-


Snørebånd Kr. 15,-