om

Historien

Møller Sport blev stiftet af familien Møller, Ry i 1985. En rigtig O-løber familie som allerede på det tidspunkt havde prøvet alt og vundet det meste i såvel ind som udland.

Kravet til udstyr voksede i takt med præstationerne, og udvalget var ikke det mest attraktive.  Specielt skoen var et kapitel for sig selv. En pinsel at stikke fødderne i. For slet ikke at tale om at løbe i. Vi havde en ide om, at det måtte kunne gøres bedre, og begyndte at løbe i "alternativer". På mange måder en forbedring, men bestemt ikke det optimale.

Andre havde det på samme måde som os. Specielt svenskerne var foregangsmænd på det tidspunkt. Via vore efterhånden rigtig mange deltagelser i ikke mindst 5-Dagers, Sverige, kom vi i kontakt med de rigtige folk, og langsomt, og uden de helt store armbevægelser, kom vi igang med at importere orienteringsudstyr fra Sverige, Finland og Norge.

Det ene ord tog det andet og efterhånden, som vi blev kendt i markedet, blev vi kontaktet af leverandører af diverse O-udstyr og materiel som gerne ville have deres udstyr markedsført i DK. Det bragte mange interessante kontakter og bekendskaber med sig. En dag kunne vi så reklamere med: Møller Sport alt i O-udstyr!

   

Møller Sport introducerede i 1994 Dansk Orientering for  den elektroniske tidtagning. I et snævert samarbejde med norske EMIT  udførtes et sand pionerarbejde på området, og det gik ikke helt stille for sig. Det er glædeligt at kunne konstatere, at satsningen var korrekt. Elektronisk tidtagning er i dag standard ved stort set alle løb, og det har bragt orienteringssporten op på et unikt plan . Vi glæder os over at også MTB-O vintercupnord nu også anvender EMIT til en effektiv og hurtig gennemførelse af deres arrangementer. Læs mere om denne unikke udvikling som har bragt dette arrangement helt op i front


Vi stiller op til større og mindre O-løb rundt omkring i landet.  Etablerer en butik i  felten  i egne faciliteter eller  i et samarbejde med stævnet. Vejr og vind har givet os mange "morsomme" oplevelse igennem årene. 


Vores målsætning er, at levere  kvalitets udstyr til orienteringsidrætten og danske orienteringsløbere til konkurrencedygtige priser. Udstyr som vi i langt de fleste tilfælde selv benytter, og har erfaring med.  Den bedste indfaldsvinkel til god rådgivning, og tredje generation er allerede i gang i butikken. Velkommen indenfor!


Tak til  alle vore trofaste kunder for jeres support.


Vi ses i skoven!


Mange venlige  O-hilsner

Ulla