leveringsbetingelser

LEVERINGSBETINGELSER:

BESTILLINGER PÅ KR. 1.000,- OG DEROVER ER FRAGTFRI

BESTILLINGER UNDER KR. 1.000,- HAR ENSARTET FRAGT PÅ KR. 50,- UANSET VARE ELLER PAKKESTØRRELSE 


Vi sender til nærmeste GLS pakkeshop. Bestem selv i hvilken GLS pakkeshop du vil afhente pakken. Se mulighederne her, og indskriv dit ønske i bestillingsformularen.

Vore leveringsbetingelser gælder for leveringer i Danmark. Bestillinger til Grønland modtages gerne, men fragten udregnes individuelt. Send venligst forespørgsel.


RETURNERING: Returnering af varer skal ske op til 8 dage efter modtagelse af varen. Vi beder dig venligst kontakte os, før du returnerer eventuelle varer således, at vi kan aftale returneringsmåde. Eventuelt maile dig en gratis returlabel.Tak.


GRATIS RETURLABEL: Forudsætter at dit samlede køb har været på minimum kr. 1.000,-. Det betyder, at en vare som har været indkøbt i en samlet bestilling på over kr. 1.000,- kan byttes/returneres, og vi fremsender en gratis returlabel på mail som du selv udskriver.

Det betyder også, at et køb af en orienteringssko hvis pris i 99% af tilfældende overstiger kr. 1.000,- kan returneres/byttes på en gratis returlabel. Enkelte "specialtilbud" på orienteringssko, hvis indkøbt alene, kan ligge under beløbsgrænsen. I sådanne tilfælde betaler du selv en eventuel returfragt.


BEMÆRK: Vi sælger ikke varer på kredit, men håndterer gerne EAN bestillinger fra offentlige myndigheder og andre.


Vi er opmærksom på og efterlever de nye GDPR regler indenfor EU, som giver vores kunder sikkerhed for, at de personlige oplysninger som vi måtte komme i besiddelse af ikke gemmes, udnyttes eller videregives.


Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Vi besvarer mails 24/7.


Tak fordi du handlede hos os!


Ulla